3 klädesplagg alla bör äga 

Det finns många spenderar mycket tid på att handla kläder. Alla har dock inte samma smak när det gäller kläder och därför kan det också vara svårt att peka ut specifika klädesplagg som alla bör äga. Vi på Bang har dock bestämt oss för att ge oss på denna kluriga uppgift i detta blogginlägg.

Kläderna som vi kommer lista idag är så kallade basplagg. Vi anser att alla garderober bör innehålla dessa kläder, oavsett vilken typ av stil du har.

Enfärgade t-shirts

T-shirts är förmodligen ett av de mest mångsidiga plaggen som finns. De kan bäras nästan var som helst och när som helst. Du kan till exempel bära dem för att sova, på jobbet eller när det är varmt ute, de passar bra ihop med nästan alla kläder och är lätta att kombinera ihop med andra klädesplagg.

Vi tycker att specifikt enfärgade t-shirts är något som alla bör äga, framförallt en vit och en svart t-shirt.

Sneakers

Sneakers är en streetwear-klassiker. Alla kan bära dem och de passar till i princip alla stilar. Ett exempel på en väldigt populär sneaker-modell är Adidas Superstars.

Som sagt är sneakers väldigt mångsidiga då de går att använda till väldigt många olika tillfällen. De passa både som vardagsskor, men det går även att använda dem till lite festligare tillfällen också.

Hoodies

Även hoodies eller huvtröjor som de också kallas är enligt oss ett basplagg som alla bör ha i sin garderob. Du kan lätt bära dem till ett par jeans, till exempel när du går på bio eller när det är kallt ute och du behöver något varmt.

Det som skiljer dem från andra typer av överkroppsplagg är såklart att hoodies har en huva. Det är därför de också kallas huvtröjor. Detta klädesplagg är definitivt ett måste för alla, oavsett vilken säsong det än må vara.